Event katalog - nový portál systému Všeproakce.cz

14.6.2021 - Spouštíme nový portál určený všem, kdo plánují, organizují nebo pořádají firemní, veřejné nebo soukromé akce. Portál je součástí systému Všeproakce.cz. 

Již v roce 2019 jsme uvažovali o zásadní přestavbě protálu Všeproakce.cz (dříve Prostoryproakce.cz), který patří k nejpoužívanějším portálům nabízejícím informace a dodavatele pro přípravu a organizaci eventů na českém trhu.

Prvním počinem bylo založení FB skupiny Eventy a dodavatelé v dubnu 2019. Dnes patží k nejpočetnějším a nejaktivnějším skupinám na českém FB, v současnosti má cca 3,5 tisíce členů a stále se rozrůstá. Našim cílem bylo vedle virtuálních prostředků přímo propojit dodavatele s jejich zákazníky a oslovit i ostatní zájemce o problematiku plánování, organizování a přípravu eventů. Vedle konkrétních poptávek a nabídek, probíhají na skupině diskuse, pořádáme pro členy odborné webináře i prezentační akce, věnujeme se celé oblasti. 

Zatímco skupina EaD je živá po celé období od založení, oblast eventů byla citelně zasažena po dobu 15 měsíců epidemií Covid-19 a souvisejícími restrikcemi. Vedle stálého udržování portálu Všeproakce.cz jsme tu dobu využili pro přípravu nového produktu, který je zásadní pro další rozvoj celého systému. Možná si někteří z Vás všimli změn, kdy jsme při zachování všech funkcí převedli portál do současného přechodného režimu. Nyní Vám můžeme představit

Event katalog

Primárně je Event katalog určen pro rychlé vyhledávání a přehled dodavatelů, které můžete využít pro své eventy a akce. Oproti původnímu portálu je práce s ním přehlednější a jednodušší, dbá na větší vypovídací schopnosti prezentací/nabídek dodavazelů. Najdete v něm nejen všechny dodavatele, kteří s námi spolupracují na Všeproakce.cz, ale mnoho dalších, pro které bylo zaměření původního portálu příliš orientováno na profesionální pořadatele eventů a eventové agentury, tedy na větší a velké zakázky. Event katalog je zaměřen více na běžné uživatele, organizátory akcí z firem, freelencery a všechny, kteří plánují nějaké střední a menší nebo i malé soukromé akce. Víme. že tomuto segmentu se na internetu věnuje více portálů, ale věříme, že náš katalog nabídne i mnohé navíc a pro současnou nabídku na trhu bude velkým obohacením. Vedle standardních filtrů třídících dodavatele podle typů akcí, lokality a počtu osob nabídneme postupně i něco navíc, abychom poskytli i účinnější prostředky k vyhledávání vhodných dodavatelů. Se současnými i následnžmi funkcemi vás budeme postupně seznamovat.

Pro dodavatele: Event katalog se svou jednoduchostí otevírá také menším či skromnějším dodavatelům, pro které by byla prezentace na původním portálů náročná jak zadáním a podmínkami, tak i nadbytečná. Možnosti prezentace jsou široké a jak podotkla kolegyně k jednomu platebnímu plánu, i jeden kopeček zmrzliny mě vyjde měsíčně dráž :) Takže vážení dodavatelé, kteří chcete nabídnout své služby velkému množství zákazníků, oslovte nás a rádi Vám připravíme nabídku na míru.

A vy všichni, abyste měli všechny informace po ruce a jestli Vás oblast eventů zajímá,

přihlašte se do naší FB skupiny Eventy a dodavatelé, nic vám neunikne a budete uprostřed dění!